Get Adobe Flash player
Keahlian Online
WEB RASMI UMNO BAHAGIAN BESUT
Download
WEB RASMI UMNO BAHAGIAN BESUT WEB RASMI UMNO BAHAGIAN BESUT WEB RASMI UMNO BAHAGIAN BESUT
Facebook

Google+
FB YB
Jaringan IT UMNO
Waktu Solat

[ c l o s e ]

YB Iskandar Memukat ikan di bendang

Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Jabi, Besut, Terengganu , Mohd Iskandar Jaafar mengambil kesempatan musim tengkujuh yang melanda Pantai Timur semenajung untuk turun memukat ikan di bendang.

Beliau yang berkongsi gambar sedang memukat ikan di bendang menjelaskan ia sekadar melepaskan ‘gian’ selepas bergelar wakil rakyat.

Melalui gambar yang dimuat naik di laman sosial Facebook, beliau ditemani anaknya sedang mengambil Ikan Haruan yang tersangkut pada pukat.

Gaya bersahaja dan tidak kekok untuk turun ke bendang walaupun kini bergelar wakil rakyat mendapat komen positif pengguna laman Facebooknya.

Ada yang menyifatkan cara rendah diri wakil rakyat sebegitu yang diingini masyarakat dan ada berseloroh meminta ‘yang berhormat’ masak gulai ikan berkenaan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Presiden
Tim Presiden
Kategori Berita
Muat turun
APLIKASI UMNO BAHGIAN BESUT Muat Turun Aplikasi Umno Bahagian Besut untuk Telefon Android APLIKASI UMNO BAHGIAN BESUT Muat Turun Aplikasi Umno Bahagian Besut untuk Telelefon Iphone
WEB RASMI UMNO BAHAGIAN BESUT
TV Umno
Lagu Umno

YouTube

Pautan Luar
WEB RASMI UMNO BAHAGIAN BESUT WEB RASMI UMNO BAHAGIAN BESUT WEB RASMI UMNO BAHAGIAN BESUT WEB RASMI UMNO BAHAGIAN BESUT WEB RASMI UMNO BAHAGIAN BESUT WEB RASMI UMNO BAHAGIAN BESUT WEB RASMI UMNO BAHAGIAN BESUT WEB RASMI UMNO BAHAGIAN BESUT WEB RASMI UMNO BAHAGIAN BESUT WEB RASMI UMNO BAHAGIAN BESUT